Balatoni szálláshelyet keresel egy felejthetetlen osztálykiránduláshoz? A frissen felújított 110 férőhelyes Touring & Sport Hotel kínál igazi megoldást Siófok-Balatonszéplak városrészében, közvetlen a vasútállomással (Balatonszéplak-felső) szemben.

Árak – 2018

Osztálykirándulás (Ft/fő/éj)
(2018. V. 10.–VI.18.)
Szállás
reggelivel
Szállás
félpanzióval
Szállás napi
3x étkezéssel
2 ágyas szoba
(közös zuhanyzóval)
4 ágyas szoba
(zuhanyzóval)
felnőtt csoport
A szállásdíj tartalmazza: az ágynemű használatát, értékmegőrző használatát (recepciónál található), közös hűtő használatát, WiFi használatát, parkolást.
A szállásdíj nem tartalmazza: idegenforgalmi adó (400 Ft/fő/éjszaka, csak 18 éves kortól; pedagógusok kiküldetési rendelvény esetén mentesülnek); törölköző nincs az árban
Osztálykirándulás ajánlatunk minimum 2 éjszakától és 15 főtől foglalható 30% előleg befizetésével, a fennmaradó díj helyben érkezéskor fizetendő! Létszám pontosítása érkezés előtt 60, illetve 30 nappal szükséges!
Minden 21. fő ingyenes!
BALATONI HAJÓJEGYEKBŐL 10 % KEDVEZMÉNY CSOPORTJAINKNAK!

Étkezés

Az Ifjúsági Hotel nem csak kényelmes és modern szállással, hanem finom és bőséges étkezéssel is várja a táborozókat, Az étkezés kizárólag csoportok részére biztosított, előszeonban kontinentális reggeli, jó indulása lehet egy élménnyel teli napnak. a vacsora egytál meleg étel. A hotel saját konyhával rendelkezik, így az ételek mindig frissen készülve kerülnek az asztalra. Az étkezőhöz közvetlenül csatlakozik a 24 férőhelyes hangulatos fedett terasz.